Adrian Ciocălău

10 ponturi pentru a avea un blog de succes!

Am citit zilele trecute un articol despre ce trebuie să faci ca să ai un blog de succes. Mai pe românește spus, un blog mai tare decât a lui Zoso. Și una din ideile de acolo (pe care o citisem mai demult și în alte articole) era să întocmești tot felul de liste gen „top 10 exerciții pentru un fund ferm” (titlul ăsta l-am văzut de curând undeva online…) sau „5 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească în călătorii”, etc.

Nu știu care e atracția cititorilor (respectiv și a mea) pentru astfel de titluri, dar faza e reală, chiar prinde! Eu cel puțin când văd un astfel de titlu sunt mai predispus să citesc și articolul pe larg decât în alte cazuri. De multe ori însă articolul e degeaba și după primele 2-3 „chestii” din lista celor „n” promise de titlu, abandonezi. Semn că tot mai mulți încearcă să aplice această metodă.

Articolul de fază este un experiment în acest sens. Evident nu va conține 10 ponturi pentru un blog de succes, scopul lui este pur „științific Vreau să văd dacă într-adevăr va avea un număr mai mare de cititori decât de obicei. Cu alte cuvinte, dacă altcineva în afara de prietenul meu Bobby îl va citi Așadar, la 2 cititori voi considera că am o creștere de trafic de 100% și voi declara experimentul un succes

Iar dacă tot ai ajuns aici și ai avut răbdare să citești aberația asta până la capăt, lasă un semn mai jos: like, tweet, comment sau share.

Noapte bună!

VN:F [1.9.22_1171]
Ți-a plăcut această postare? Dă-i un vot!
te rog să aștepți...
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)