Adrian Ciocălău

30 de zile fără zahăr și alcool – ziua 1

30 de zile fără alcool și zahăr

Declar oficial deschisă provocarea lunii noiembrie: 30 de zile în care voi încerca să renunț complet la alcool și zahăr. 

Am citit mai multe articole online despre beneficiile renunțării complete la cele două substanțe păcătoase și vreau să încerc pe propria piele dacă pot să duc la bun sfârșit această provocare. În ultima vreme am cam abuzat și de una și de alta iar asta s-a văzut în special la cântar. Nu cred că am mai avut niciodată peste 78 de kg și din câte se pare, doar renunțarea la alcool te poate scăpa rapid de câteva kilograme. Combinat și cu renunțarea la zahăr, rezultatele ar trebui să fie și mai bune.

O să continui să mănânc aceleași lucruri ca și până acum (evident în afară de cele care conțineau zahăr) și nu o să țin nicio altă dietă sau ceva de genul ăsta. Vreau să văd ce se întâmplă prin renunțarea exclusiv la cele două.

Nu o să merg să-mi fac analize ca să se vadă foarte clar beneficiile. O să merg doar pe observațiile personale în ceea ce privește greutatea, starea fizică generală și calitatea somnului.

A… încă ceva: nu cred că interesează pe nimeni dacă mai consum eu alcool sau zahăr, dar simt că dacă voi scrie zilnic câte ceva aici și postarea va fi publică o să mă ajute să duc provocarea până la sfârșit.

See you tomorrow next time 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Ți-a plăcut această postare? Dă-i un vot!
te rog să aștepți...
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)