Cum ajungem cu bicicleta în Poiana Brașov?

You may also like...

6 Responses

 1. Stoian Mihai says:

  In sfarsit cineva a pus si problema asta….hai sa icercam sa facem in asa fel incat sa se ajunga si la urechile primeriei si a celor mai mari…eu nu prea am cum sa te ajut decat cu un share al linkului pe facebook si ventual sa tin la status (messenger) acest link….haideti sa incercam toti care citim acesta postare sa facem cumva sa o promovam ce spuneti ?

 2. Mihai says:

  Si nu doar ca e inghesuiala la autobuz, dar te omoara pensionarii din priviri daca incerci sa urci bicicleta 🙂

 3. Robert says:

  Am incercat deja. Am fost si la RATBV sa le propun solutia unor suporti pentru biciclete puse pe autobuze. Cica si asa bugetul RATBV e redus si montarea unor asemenea suporti ar presupune costuri mari si ar fi nevoie si de reomologarea autobuzelor, ceea ce costa foarte mult.

 4. adrian says:

  Am tot cautat pe net si n-am gasit altceva decat suport montat in fata autobuzului care permite transportul a doua biciclete. Aproape egal cu zero pentru problema noastra. De exemplu chiar in seara asta am urcat 8 biciclete in autobuzul de Poiana…. Asta pentru ca era aproape gol si soferul de treaba.

  Robert, ma indoiesc ca pentru un simplu suport e nevoie de omologare… dar cine stie. Oricum, repet, doua biciclete in fata autobuzului nu rezolva mare lucru.

  Mai sapam… poate exista alte solutii 🙂

 1. 16/05/2013

  […] cum știți deja, conform noilor dispoziții RAT Brașov, accesul cu bicicleta în autobuzul de Poiană – linia 20 – nu mai este permis. Cu sau fără bilet pentru bicicletă, pur și simplu nu mai e […]

 2. 14/08/2014

  […] doi ani, scriam pe blog despre faptul că Poiana Brașov e cam „moartă” vara și ce bine ar fi dacă s-ar încerca o […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *