Cu cățelul în oraș – unde e permis accesul cu câini în Brașov?

Pe lângă zecile de motive de bucurie pe care le ai atunci când în familia ta își face apariția un patruped te confrunți și cu situații mai neplăcute, mai ales atunci când cățelușului tău nu-i prea place să stea singur acasă.

Cu Mia am făcut greșeala de a o lua peste tot cu mine încă de când era pui. Prin urmare urăște să rămână singură acasă. În limbaj pompos are „anxietate de despărțire”, mai pe înțelesul tuturor zgârie lavabila de pe pereți când rămâne mai mult timp singură acasă sau devastează coșul de gunoi din camera Ioanei. Așa că încercăm să o luăm peste tot cu noi. Vara e mai simplu, pentru că stăm mai mult pe afară, pe la terase. Când vremea nu mai e așa prietenoasă – cum începe deja să devină la Brașov și nu se mai oprește decât prin aprilie – lucrurile se complică.

Când vine vorba de băut o cafea și de mâncat ceva, singurul loc din Brașov unde putem merge cu câinele este Bistro Ma Cocotte. Dacă e vorba doar de o cafea sau un ceai, atunci se poate și la Cafeteca. În rest… nu mai știu ce restaurante sau baruri din Brașov acceptă animale de companie și v-aș fi recunoscător dacă mi-ați lăsa un comentariu dacă știți voi altele.

De făcut cumpărături… nici nu mai zic. Singurul magazin în care merg cu Mia este Hornbach.

Magazine

  • Hornbach
  • Zoo Center – Str. N.Titulescu
  • Animax – Galeriile comerciale Coresi

Baruri & Restaurante

Dacă știți voi și altele, la fel: lăsați vă rog un comentariu!

LATER EDIT: pe booking.com găsiți o listă cu hoteluri și pensiuni unde vă puteți cazare cu animale de companie în Brașov.

Ți-a folosit acest articol?

Click pe o stea pentru a vota!

Evaluarea medie 3 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum. Fii primul care votează!