Programator ColdFusion – ofer servicii consultanţă / dezvoltare

Ştiu că e greu pentru cei interesaţi de servicii de consultanţă sau dezvoltare ColdFusion în România aşa că m-am decis să îmi ofer serviciile sub forma unui articol pe blog, care sper că se va indexa cât mai bine în motoarele de căutare atunci când se caută “programator ColdFusion”, “consultant ColdFusion”, etc.

Sunt dispus să ofer consultanţă ColdFusion, servicii de mentenanţă pentru aplicaţii ColdFusion existente sau să programez ColdFusion pentru aplicaţii noi. Am experienţă mai bine de 10 ani ca şi programator ColdFusion şi am trecut prin toate versiunile: de la ColdFusion 4.5, 6, 8 până la ColdFusion 9 ColdFusion 2016.

Am dezvoltat numeroase aplicaţii folosind combinaţii ColdFusion + MS SQL / mySQL + JavaScript, DHTML, CSS care rulează pe IIS sau Apache: aplicaţii pentru managementul de proiecte, platforme e-commerce, aplicaţii CRM, customer support. Am experienţă cu integrarea de “3rd party applications” cum ar fi: procesatoare de carduri bancare, PayPal, servicii de shipping (FedEx, USPS, UPS, etc). Pot furniza câteva aplicaţii cu login demo la cerere. Mă pricep destul de bine şi la SEO, asta ca bonus.

Aşadar, daca eşti în căutarea unui programator sau consultant ColdFusion în România pentru proiecte sau de ce nu colaborari permanente, nu ezita să mă contactezi. Dacă eşti suficient de isteţ, te prinzi şi cum dai de mine.

Ți-a folosit acest articol?

Click pe o stea pentru a vota!

Evaluarea medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum. Fii primul care votează!