Păi și eu ce fac? De unde iau detector de gaz + electrovalvă + montaj?

You may also like...

9 Responses

 1. Cristi says:

  In final ati gasit? si la ce pret cu totul?

 2. Adrian says:

  În jur de 500 de lei, de la Mitrea Prest din Brașov. Cu tot cu manoperă.

 3. Braun S. says:

  Pai aia de la magazin nu iti ofera “serviciul de proiectare complet cu avizare” pentru care paerea mea “565 lei” este o suma aberanta si de rahat din partea GDF. Aia de la magazin vin iti monteaza electrovana si senzorul si pa, pentru ei 250 lei inseamna bani.

 4. Denisa says:

  Aceeasi problema cu cei de la GDF am eu. Am sunat la ei, tipa de la telefon zice “avem detector de gaz + montaj la 248 lei”. Zic bun, trece-ma pe lista ca vreau. Imi vine azi echipa acasa si pe langa faptul ca au uitat sa noteze in sistem ca pe langa revizie vreau si montarea detectorului, se apuca domnii sa monteze. Si ghici ce..nu se poate monta ala la 248 lei ca nu e bun, ca ala simte si parfumul si incepe sa urle aiurea ca nebunul si deci, se apuca sa puna cu electrovalva si cost total 1000 lei. Sun la GDF si astia imi zic ca “imi pare rau, colega cu care ati vorbit a uitat sau n-a stiut sa va spuna ca avem pe asta la 1000 lei”. Am solicitat sa nu fiu taxata incepand cu aceasta luna, tinand cont ca sunt incompetenti si nu mi-au prezentat oferta cum trebuie si nu se poate. Doar sa fac reclamatie, dar ei intre timp factureaza si trebuie sa le platesc !

 5. Marcel says:

  De ultimă oră:
  Smart Instal din Brașov, str. Zorilor 3, montează detector Protect 3000 + electrovană cu numai 260 de lei.
  Dar e bine să citiți și informarea ANRE de aici: http://www.anre.ro/ro/presa/comunicate/informare-07-06-2016-montarea-detectoarelor-de-gaze-naturale.
  Concluzie: nu este obligatoriu să-ți montezi detector de gaz.

 6. kiddy says:

  pai daca s-asa nu este obligatorie instalarea detectoarelor astora, de ce sa nu comandam direct de la chinezi?? au preturi imbatabile si oricum, tot de acolo le parvine marfa si astora de la distrigaz, shpagari care vamuiesc in legea mamii lor…
  http://bit.ly/2g4QLz7

 7. Emil says:

  Cei de la Distrigaz sunt șnapani ,puteți schimba si distribuitorul de gaze ,acum sunt multe firme autorizate si care fac si revizii si instalații de Detectoare si in rata ,oameni SERIOSI ,nu șnapani ca distribuie gaz!

 8. Adrian says:

  Recent m-am mutat și la noul apartament era instalat deja un detector SicurGas. E o mizerie! Să nu cumva să vă puneți așa ceva. Pornește din senin, oprește gazul și face zgomot degeaba. L-am scos din priză!

 9. alin says:

  nu strica sa detii un detector de gaz dar trebuie tinut cont si de calitatea lui si de pozitia de montare gen: trebuie montat la 30 cm de tavan si la 1,5 m de orice consumator gazos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *