Feed RSS de pe 70 de bloguri de turism din România

You may also like...

2 Responses

 1. Adi, ce alte opţiuni îţi mai pune la dispoziţie Yahoo! Pipes în afară de Page Rank şi Page Authority? De asemenea, pune la dispoziţie rapoarte, statistici despre feedurile pe care le monitorizezi? Dacă articolul pe care l-ai găsit tu îmi răspunde la aceste întrebări, ţi-aş fi recunoscător dacă l-ai shareui. 🙂

  Am văzut că monitorizezi bloguri care nu sunt neapărat de turism, le urmăreşti în funcţie de taguri, etichete, cuvinte cheie?

  Pun atâte întrebări pentru că încerc să găsesc un instrument de monitorizare pentru nu mai puţin de 500+ bloguri de turism şi am nevoie de un rss reader care să genereze ceva rapoarte şi statistici pentru feedurile urmărite.

 2. Adrian says:

  Petruș, Yahoo Pipes nu îți indică Google Page Rank-ul sau Website Authority, munca asta am făcut-o manual înainte, când am colectat lista de bloguri.

  Pentru Website Authority recomand pagina asta: http://moonsy.com/page_authority/ PageRank poți vedea folosind un plugin de Chrome, eu folosesc https://chrome.google.com/webstore/detail/pagerank-status/hbdkkfheckcdppiaiabobmennhijkknn

  Yahoo Pipes n-am folosit decât strict pentru a concatena toate feed-urile într-unul singur. Nu știu dacă oferă ceva statistici, o să mă uit și îți spun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *