Mi-am făcut asigurare RCA cu o lună înainte de expirare

Citesc azi o știre cum că asigurările RCA se vor scumpi cu minim 25% peste puțin timp, datorită unor prevederi legale care au intrat în vigoare la sfârșitul anului trecut. Și cum văd că îmi expiră asigurarea peste fix o lună îmi zic: oare cu cât timp înainte de expirare se poate încheia o noua poliță RCA?

plc c5 ASIGURA.cdrȘi pentru că anul trecut a fost pentru prima oară când mi-am făcut RCA online am zis că e cazul să nu stric tradiția. Intru din nou pe emag.ro, completez datele – apropo de asta, formularul e mult mai simplu decât pe alte site-uri – și vad tarifele la mai multe companii de asigurări. Din nou, polița RCA de la GROUPAMA are cel mai mic preț și după cum constatam într-un articol pe blog se pare că e o firmă serioasă care despăgubește cum trebuie. Ai zice că asta nu contează pentru că oricum nu beneficiezi de RCA-ul plătit de tine, urmând să fii despăgubit de firma la care e asigurat cel vinovat de accident, dar nu mai e așa. Sau cel puțin așa se aude.

Toată treaba cu completatul datelor despre mașină a durat un minut, plata cu cardul online și comanda e lansată. Reducere 10%, preț final 360 de lei (1900 ccm). Un pic mai mult decât anul trecut când am plătit 326 de lei. Comanda plasată la 12:12, primit polița în format PDF la 14:39. Respect NETRISK BROKER DE ASIGURARE, căci ei se ocupă de fapt de RCA-ul de pe emag.ro

Și nu, articolul NU e un advertorial. Chiar îmi place cum se mișcă emag.ro + Netrisk Broker. Recomand cu căldură!

Later edit: e sâmbătă, a doua zi de la comandă și la 10:00 dimineața mă sună curierul de la DPD sa mă întrebe dacă poate să vină să-mi aducă plicul cu asigurarea! Îi zic că nu sunt la birou, că nu mă așteptam să ajungă în weekend și am dat adresa de la birou pentru livrare. Îmi zice că nu-i nicio problemă, să-i zic unde sunt și vine. I-am dat adresa de acasă și după o vreme am primit plicul. Felicitări DPD!

asigura-rca

Ți-a folosit acest articol?

Click pe o stea pentru a vota!

Evaluarea medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum. Fii primul care votează!