Recomandare: pocket – formerly read it later

Ce e pocket? Cea mai bună definiție e meta description-ul pe care și l-au ales singuri la pagina de web: „When you find something you want to view later, put it in Pocket.

pocket

Am avut mereu problema asta: găsesc articole care par foarte interesante și aș vrea să le citesc dar nu pot chiar în acel moment. Și ca să nu uit de el obișnuiam să-l pun ca bookmark la browser. Până când browser-ul meu a ajuns o varză totală și nu mai înțeleg nimic din toate link-urile alea salvate. În plus, odată ce citeam un articol, uitam să-l șterg din bookmarks.

Apoi mi-am luat smartphone. Și am început să-l folosesc destul de mult pentru navigare pe net și am avut aceeași problemă. Cum fac să nu uit un link interesant de citit pentru mai târziu? Încercam să-mi trimit link-ul prin email, să-l salvez într-o notă text, etc. It sucked!

Apoi am descoperit pocket! Și mi-a plăcut la nebunie! Se poate instala ca și extensie de browser – eu îl am la Chrome – și poate fi instalat și ca aplicație de telefon – în cazul meu Android, dar există și pentru iPhone. În Chrome e simplu: accesezi articolul sau doar faci click dreapta pe link-ul către acesta și ai o opțiune în meniul contextual – „Save to Pocket”. Pe telefon, din meniul Share – acela din care trimiți către Facebook, Instagram, etc – alegi „Add to Pocket” și link-ul ajunge direct în „buzunar”.

Apoi când ai chef de citit, dacă ești pe laptop, deschizi http://getpocket.com sau dacă ești pe telefon, pornești aplicația și găsești acolo tot ce ai salvat. Accesezi ușor link-urile, le arhivezi (marchezi ca citit) sau le ștergi. Poți alege diferite metode de afișare a link-urilor salvate, etc. E foarte mișto, merită să-l încercați!

Ți-a folosit acest articol?

Click pe o stea pentru a vota!

Evaluarea medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum. Fii primul care votează!