Poze noi din Italia

Da! Am reusit sa recuperez pozele pe care Picasa a reusit sa mi le stearga de pe card-ul din camera in momentul transferului pe laptop. Apropo, mai bine nu utilizati optiunea “Delete pictures after copy” (sau ceva de genul asta) pentru ca riscati sa ramaneti fara ele. Concret, in cazul meu, in momentul transferului am ramas fara spatiu liber pe drive-ul destinatie si s-a intamplat “nenorocirea”: mai mult de jumatate din poze au fost sterse de pe card dar nu au ajuns si pe hard-disk.

Convins fiind ca le pot recupera, am comandat de la eMag un cititor de carduri compatibil SDHC insa – dobitoc fiind – am comandat un card M2! Asa ca am de vanzare un cititor de carduri SanDisk M2 compatibil SDHC.

In fine, dupa ce am gasit si cititorul de carduri de care aveam nevoie am reusit sa recuperez pozele sterse din greseala si am postat o parte din ele in galeria foto Picasa.

Mini-vacanta de 4 zile in Italia a fost super! Am ajuns duminica dimineata la Verona cu o cursa Blue-Air. Am fost nevoiti sa achitam 7 euro taxa de bagaj (??) taxa despre care n-am stiut nimic pana am ajuns in aeroport. Asadar pe langa coada de la check-in mai trebuie sa stai o data la rand – la alta coada – pentru a achita aceasta taxa de bagaje. Oricum, din cate mi-am dat eu seama, poti sa dai “skip” linistit la plata celor 7 euro pentru ca ai deja biletul in mana si nu te mai controleaza nimeni. Urmeaza a treia coada la boarding si esti in avion 🙂 Simplu, nu-i asa?

Din Verona sunt cam 20 de km pana la Peschiera del Garda, destinatia noastra. Oraselul se afla in partea de Sud a lacului Lago di Garda si e absolut incantator. Curat, cu vile cochete si restaurante super dragute, cu oameni civilizati si debarcadere superbe. De altfel asa sunt toate oraselele de pe malul lacului. Noi am vizitat Sirmione si Riva. Peschiera del Garda se afla la 20 km de Verona, 150 km de Venetia si tot cam atat de Milano. De data asta n-am ajuns decat la Venetia si evident la Verona.

As avea foarte multe de scris despre aceasta calatorie insa din pacate mai trebuie sa si muncesc. Poate revin cu ceva completari mai tarziu. Nu promit nimic insa…

Ți-a folosit acest articol?

Click pe o stea pentru a vota!

Evaluarea medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum. Fii primul care votează!