Cel mai tare spam din ultima vreme

În general, înainte de a face click pe butonul ”Report spam”, arunc un ochi pe mesajele care ajung din greșeală în INBOX, deși Google le filtreaza destul de bine. Și ce SPAM primesc eu azi?

Stimate Domnule Director,

Avem placerea sa va anuntam pe aceasta cale ca firma noastra, S.C. AAGES HTC S.R.L. efectueaza tratamentul termic de calire prin inductie (CIF) cu caracter de prestari servicii. Avem capacitati sa calim prin inductie o varietate mare de semifabricate, ca forma si dimensiune, ca axe, bolturi, bucse, came, placi, roti dintate, diferite organe de masini.

Având experienta de peste 15 ani în dimensionarea si realizarea inductoarelor de calire, specialistii nostri pot sa raspunda favorabil si operativ la solicitarile Dvs. Parcul nostru de instalatii format din echipamente performante este capabil sa realizeze calirea prin inductie (CIF) a unei game foarte largi de semifabricate realizând straturi calite în gama de 0,7 … 5 mm.

Performantele ridicate ale instalatiilor noastre, cu comanda numerica si actionari cu motoare pas cu pas, asigura calitatea constanta de la prima pâna la ultima piesa a lotului.

Pentru piesele calite se emit fise de masuratori de catre laboratorul nostru de testare, dotat cu instrumente de masurare moderne .

Asteptam cu interes solicitarile si comenzile Dvs.

WTF??? Cum poți să trimiți mass-spam și sa-ți promovezi serviciile de ”tratament termic de călire prin inducție”? Trebuie să fii deosebit de optimist să crezi că mesajul tău va atinge un potențial client! Come-on! Câți oameni din cunoștințele voastre au nevoie de tratamente termice de călire prin inducție? Dacă vindea șosete înțelegeam…

Se pare că unii sunt prea proști și ca să trimită un spam decent.

Ți-a folosit acest articol?

Click pe o stea pentru a vota!

Evaluarea medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum. Fii primul care votează!