Al treilea război mondial – AMR 7

Dacă e să credem prezicerile Vangăi Pandeva şi ale lui Nostradamus a mai rămas o săptămână până la evenimentele care vor declanşa un nou război mondial, război care va schimba total lumea în care trăim. Conform celor doi prezicători data exactă este 11 noiembrie 2010.

Se presupune că evenimentele care vor declanşa conflictul vor fi legate de asasinarea mai multor şefi de stat sau demintari cu grad înalt.

Căutând pe internet despre eventuale evenimente care se vor desfăşura în data de 11 noiembrie 2011 am descoperit că exact atunci care loc întâlinrea G20 la Seoul, Korea. Vor participa suficienţi şefi de stat sau demintari de grad înalt încât lunetiştii să aibă de unde alege 🙂

Chiar zilele astea citesc pe site-urile de ştiri că armata din Korea de Nord a tras focuri de armă asupra unor posturi militare de la graniţa cu Korea de Sud. Aşadar băieţii din zonă sunt super încălziţi.

De asemenea ruşii şi japonezii îşi arată colţii unii altora revendicând aceleaşi insule. Medvedev a vizitat zona escortat de avioane de vânătoare din cauza prezenţei în zonă a unor avioane militare japoneze.

Semne bune anul are, nu-i aşa? Noroc ca profeţia zice că România va fi oarecum ferită de război fiind un pământ binecuvântat… Mare noroc pe noi!

Şi o piesă cu dedicaţie, fără număr! Se ştie!!!

Ți-a folosit acest articol?

Click pe o stea pentru a vota!

Evaluarea medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum. Fii primul care votează!