Introducing Facebook Offers

De dimineata am fost întâmpinat cu o noutate de Facebook. Administratorii de pagini vor vedea începând de azi o nouă opțiune pe paginile pe care le administrează: adăugarea de oferte pe care fanii le pot cumpăra sau pe care le pot trimite mai departe prietenilor lor:

facebook-offers-and-events

Așadar, butonul ”Events” devine acum ”Offer, Event +” (probabil semnul de plus lasă loc și altor opțiuni viitoare). Odată apăsat butonul se deschide următorul formular:

create-offer

Așadar poți alege unde e valabilă promoția: doar în magazine, în magazine și online sau doar online. Dacă se alege prima opțiune formularul arată așa:

facebook-offers-in-store

Se poate încărca o poză, se poate scrie o scurtă descriere și se pot tasta chiar cifrele corespunzătoare unui cod de bare! Dacă se alege a doua sau a treia opțiune (și online sau doar online) formularul se schimbă:

facebook-offers-in-store-and-online

Pentru a promova noul serviciu Facebook oferă prima postare a unei promoții gratuit. Totuși, dacă vreți să faceți un test sau să postați prima voastră promoție o să vi se ceară setarea unei metode de plată implicită: card bancar sau PayPal. Până nu introduceți un număr de card sau un cont PayPal nu puteți trece mai departe. Se trimite prin email un exemplu care îți ilustrează cum va arăta promoția pentru ceilalți.

Alte informații despre acest nou serviciu de la Facebook în poza de mai jos:

facebook-offers

Ți-a folosit acest articol?

Click pe o stea pentru a vota!

Evaluarea medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum. Fii primul care votează!