OutreT.com recomandă Brașovul ca destinație de top pentru Crăciun. Frumos, numai că…

Ce ne mai place când „străinii” ne laudă mult-iubita țară și diverse orașe sau regiuni din România sunt date ca recomandări de vacanță. Numai că…

… zilele trecute Facebook-ul a vuit de articole entuziasmante despre cum OutreT.com recomandă Brașovul ca destinație pentru vacanța de Crăciun. Fain, frumos, dar ne-a cam luat valul în a face din asta o „știre”. Zic „ne-a” pentru că la rândul meu am postat pe una din paginile pe care le administrez, entuziasmat, această „știre”.

Pe pagina oficială „Brașov 2021”, de exemplu, se anunța cu mândrie:

Braşovul este singurul oraş din România inclus într-un top realizat de outret.com al orașelor mai puțin cunoscute în care să îți petreci Crăciunul. În top mai sunt orașe din Polonia, Slovenia, Italia, Marea Britanie, Germania, Croaţia sau Austria. Outret.com scrie că Braşovul că este un oraş medieval, construit în stil gotic, spectaculos prin faptul că Muntele Tâmpa străjuieşte deasupra lui.

Pentru că nu auzisem niciodată de OutreT.com, și cam știu site-urile din domeniu, am zis să fac un pic de research. Nu de alta, dar eu am auzit că Piața de Crăciun din Sibiu este mult mai frumoasă decât cele trei barăci cu vin fiert din Piața Sfatului din Brașov și mă miram de alegerea „editorilor”.

Prima dată am zis ia să vedem ce trafic are OutreT.com și am rămas surprins să văd că stă un pic mai bine ca blogul ăsta, pe care nu-l citesc decât câțiva prieteni și alți câțiva care intră din căutările de pe Google.

outret.com Site Overview

Apoi, am zis să văd cine deține site-ul și aici surpriza a fost și mai mare:

OutRet.com WHOIS DNS Domain Info DomainTools

Așadar, OutreT.com, despre care ne-am bucurat toți că ne recomandă frumosul oraș ca destinație de top pentru petrecerea Crăciunului în 2015, a fost înregistrat în 2014 și este deținut de PFA Miruna Elena Corneanu.

Una e atunci când Lonely Planet plasează transilvania pe primul loc în topul regiunilor de vizitat în 2016, alta când PFA Miruna recomandă Brașovul ca destinație de top pentru Crăciun. Să rămânem cu picioarele pe pământ, zic.

Ți-a folosit acest articol?

Click pe o stea pentru a vota!

Evaluarea medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum. Fii primul care votează!