Unde mănânci bine la prânz, în Brașov

Nu știu cum faceți voi, dar eu n-am fost adeptul „pachețelului” nici la grădiniță, darmite acum. Așa că am tot încercat locuri în care se mănâncă bine la prânz. Și prin „bine” mă refer la mâncare bună la preț bun.

Prato Cafe&Restaurant - Foto 11/11

Într-o vreme mergeam la un mic restaurant de pe Carpaților, „Alegria” sau ceva de genul ăsta, din trei motive:  1) prețul – 15 lei meniul de prânz (felul 1 + felul 2 + garnitură + salată) 2) aveau un fel de baghetă pe care o făceau pe loc din aluat de pizza probabil, pe vatră, care era delicioasă, mai ales cu ciorbă de fasole cu ciolan și 3) era chiar lângă sediul  VIAROMANIA de la acea vreme. S-a închis destul de repede, ca mai toate localurile care au funcționat în spațiul cu pricina de-a lungul timpului.

Alternativ, mai mergeam la cantina de la Uzina Roman, însă treptat prețurile au tot crescut, direct proporțional cu cantitatea de Vegeta pe care o pun în mâncare… Două feluri de mâncare plus o salată ajugeau să coste peste 20 de lei, ceea ce mi se pare mult pentru o cantină cu autoservire.

Prato Cafe&Restaurant - Foto 6/11

În ultima vreme am (re)descoperit restaurantul cu autoservire de la Brașov Business Park, care este operat de cei de la Prato. La ora actuală mi se pare cea mai bună variantă pentru servit prânzul pentru cei care lucrează în zona Astra / Răcădău. Prețurile sunt bune, până ieri exista și meniul zilei la 15 lei, însă ieri am văzut că nu se mai putea comanda (ori se terminase ori l-au scos, vedem azi). Localul arată foarte bine, e curat, majoritatea celor care servesc masa acolo e formată din tineri, probabil cei care lucrează chiar în Brașov Business Park și împrejurimi.

Am auzit că ceva asemănător este și în Tractorul, la Coressi Lunch, însă nu cred că voi ajunge pe acolo prea curând având în vedere distanța. Aloc maxim 5-10 minute de mers cu mașina ca să „renteze”.

Ți-a folosit acest articol?

Click pe o stea pentru a vota!

Evaluarea medie 3 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum. Fii primul care votează!